Finn din hygge

Omfavn din egen personlige koselige plass

Vi trenger alle 'hygge' noen ganger


Hygge [hyoo·guh] er et dansk ord for en spesiell type kos, der det å være tilfreds, komfortabel, varm og trygg er nøkkelen.

Når været blir kaldere, nettene blir mørkere, og med så mye negativitet og usikkerhet som skjer i verden, har det aldri vært viktigere å finne følelsen av 'hygge' og omfavne ditt eget personlige koselige sted.


Finn din hygge


Hygge handler ikke bare om å kose seg under et teppe (selv om det absolutt er en stor del av det!). Det handler om å finne en følelse av ro og komfort.


Dette kan være å skape et fredelig og varmt sted i hjemmet ditt gjennom stearinlys og dekorasjoner. Kanskje det er det å kose seg i den "store jumperen» eller dekorere huset med blinkende festlige dekorasjoner så tidlig som mulig.


For noen mennesker er det så enkelt som å finne tid for seg selv når den travle høytiden trer inn.

Ha det hyggelig og gå håndfri


Vi vet alle at PopGrip hjelper deg med å bruke telefonen bedre ved å gi deg et bedre grep på telefonen din for teksting og ta selfies. Men når du koser deg under tepper og prøver å slappe av, er det ikke noe som er bedre enn å gå "håndfri» og kunne sette telefonene stående når du ser på videoer.


Når du trenger å holde enheten din, er det ingenting som knuser følelsen av hygge raskere enn en telefon som faller i ansiktet på deg mens du ligger på sofaen. Takket være PopGrip kan du stoppe fallet med et godt grep og opprettholde din beroligende avslapning.


Eller hvorfor ikke ta visningen enda et hakk opp ved å bruke en av våre PopMounts for maksimal komfort.

Festlig stemning


Hvis din følelse av hygge kommer fra festlige stemninger, kan bytte din PopTop for et av våre sesongbaserte utvalg, eller vis din kreative side og design din egen - fra MagSafe PopGrips til PopWallets har vi det du ser etter.

Juledesign