Bedriftsansvar

Her hos Popsockets er målet å videre forsterke planetens og alle dens beboeres helse og velvære. Ved å samarbeide med ideelle organisasjoner er vårt team motivert til kjøre langvarige, positive og sosiale miljømessige endringer, ved å dedikere vår tid til frivillige virkningsfulle prosjekter og jobbe for å gjøre vår forsyningskjede så miljøvennlig som overhodet er mulig. Vårt mål er å minimalisere virkningen våre produkter har på miljøet og dyrene, og maksimere velferden av våre mennesker og andre interessenter. Vi håper også på å mobilisere våre mange millioner av lojale, engasjerte forbrukere, vårt innovative team og vår operative ekspertise for å få denne visjonen til livet.

Planet

PopSockets er forpliktet til å redusere vårt karbonavtrykk og avfall. PopSockets tilbyr gratis resirkulering for alle PopSockets-produkter, innpakking, og alle merkevarer av telefondeksler i USA, Storbritannia og Tyskland.


Vi er også stolte av å kunne tilby PopGrip Plant laget med plantebaserte materialer. Gjennom Plant Positive initiative vil $5 av hvert solgte PopGrip Plant bli donert til partnerskap for et sunnere Amerika for å bidra til å gi frukt og grønnsaker til samfunn i nød.

PopGrip Plant with the different components made of 56% corn startch, 52% canola oil, 70% castor beans.

Filantropi

PopSockets er stolte av å ha donert over $ 4 millioner til 400 ideelle organisasjoner globalt.

Doctor wearing a facemask and Médecins Sans Frontières / Doctors Without Border shirt.

Våre folk

Når du går gjennom hovedinngangen vår, er det lett å se at PopSockets ikke er noe gjennomsnittlig firma. Vi har noen flotte produkter vi kan takke for det, men mest av alt kan vi takke folkene våre.

Menneskerettigheter

PopSockets bestreber seg på å sørge for at alle personer som er involvert i å lage våre produkter fra fabrikkgulvet til firmaets hovedkvarter blir behandlet med respekt og verdighet.