Det var en gang en filosofiprofessor som het David Barnett. Som de fleste filosofer levde David et liv drevet av nysgjerrighet og innovasjon. Det var disse egenskapene som til slutt førte ham til å skape den første PopGrip-modellen ut av et par knapper limt til baksiden av telefonen hans. Spol frem til i dag, og PopSockets er en global sensasjon, og selger over 165 millioner PopGrips i mer enn 68 land over hele verden. De lager også mer enn bare PopGrips, for eksempel PopTops, PopWallets, og til og med en superrask telefonlader. Alt dette er ting som gjør livet ditt litt enklere og mye morsommere.

PopSockets er også forpliktet til å ha en positiv innvirkning på verden. Deres veldedighetsprogram, Poptivism, handler om det. Siden programmets lansering i 2018, har PopSockets donert over $ 3 millioner i penger og produkter til ulike ideelle organisasjoner.

Du kan laste ned vårt digitale pressekit her.

Høyoppløselige logoer kan lastes ned her.

For alle presserelaterte henvendelser (inkludert, men ikke begrenset til, forespørsler om høyoppløselige bilder, intervjuer, bladhenvisninger, utgivelser) vennligst kontakt pr_emea@popsockets.com.

Forespørsler som ikke er medierelaterte, inkludert forespørsler om kundeservice og forespørsler om markedsføringssamarbeid, vil ikke bli besvart. Men ikke bekymre deg, du kan fortsatt kontakte oss ved hjelp av følgende linker:

Kundeservice

Influensere