Gratis frakt på bestillinger over 300 kr
Hva er en PopGrip? Finn ut HER

PopSockets Nødvendig velvære


PopSockets Nødvendig velvære


Når det gjelder å se og føle seg bedre i 2022, innser de fleste av oss at det er det større bildet som teller.

Store livsstilsendringer som kjipe dietter, kaloritelling for å slå "vekten" og lange slitsomme timer i treningsstudioet holder seg sjelden. I dag handler det om å gjøre små justeringer her og der for å få oss til å se, føle og bevege oss mye bedre.

Enten det er sport, ernæring, hvile og restitusjon eller sinn og egenomsorg – velvære handler om å gjøre meningsfulle livsforbedringer og glemme ytterpunktene.

I denne forbindelse kan telefonen vår være både en velsignelse og en forbannelse. Vi kan alle ha nytte av å redusere vår lille skjermtid, men kanskje handler det mer om "hvordan" og "hva" vi bruker telefonene våre til som virkelig betyr noe.

Uansett fokus for 2022 - fra guidede treningsøkter utendørs til å følge en deilig oppskrift på kjøkkenet, eller bare finne måter å slappe av og lade opp - her er hvordan PopSockets kan støtte deg i velværereisen i år...


KJØP KOLLEKSJONENUGC

Sport

Hjemmetreningsapper har aldri vært mer populære, men å prøve å følge med på din favoritt HIIT-trener eller boksertime mens telefonen din som er usikkert støttet stadig faller over, kan virkelig trekke deg ut av "sonen".

Løsningen? PopGrip lar deg støtte enheten på en hvilken som helst tilgjengelig overflate, slik at du kan se økten fra et sted som passer deg best.

Eller ta det til neste nivå (bokstavelig talt) ved å pare en PopGrip med en PopMount 2 Flex, som vil vikle rundt nesten alle objekter for å gi deg den ultimate synsvinkelen.

UGC

ernæring

Maten vi spiser spiller en stor rolle i å bestemme hvordan vi ser ut, føler oss og presterer. Heldigvis er vi oversvømmet med deilige sunne oppskrifter som vi kan dele - eller til og med lage mat lenge med på TikTok - men utfordringen er hvor du skal plassere telefonen din slik at du kan følge oppskriften uten å tilfeldigvis belegge den med ingredienser?

PopGrip åpner opp hele kjøkkenet for plass til å støtte telefonen din for å følge oppskriften. Men for å holde telefonen din godt og virkelig unna skade, anbefaler vi at du parer PopGrip med en PopMount 2 Multi-Surface - perfekt for å feste seg til nesten alle kjøkkenoverflater.

UGC

hvile og restituere

Vi vet alle at det er viktig å få en god natts søvn, men når man balanserer arbeid, hobbyer og sosialt samvær kan det ofte føles at det rett og slett ikke er nok tid på dagen. Mengden og kvaliteten på søvn vi får påvirker ikke bare humøret vårt, men det kan også bestemme konsentrasjonen vår og til og med kostholdet vårt!

Hvis du liker å lese eller streame før du nikker av, må du huske å slå på blålysfilteret. Ved å bruke PopGrip kan du også holde telefonen komfortabelt med én hånd eller støtte den på sengen for å streame handsfree - ikke mer å miste telefonen i ansiktet mens du sovner!

UGC

Self care

Mellom nedstengninger og restriksjoner har det vært noen forvirrende og emosjonelle år som har tatt en toll på folks mentale helse.

Etter hvert som grensene mellom skolen eller kontoret og hjemmet vårt blir stadig mer utydelige, er det avgjørende å finne måter å koble fra jobben på og skape trygge rom for å lade opp for å opprettholde et sunt sinn.

Apper for guidede meklinger eller yogatimer kan hjelpe, men det kan ofte være vanskelig å følge med på telefon – spesielt når «nedover hunder» er involvert.

Ved å sikre din PopGrip med PopMount 2 Car & Desk, vil du kunne takle selv de mest utfordrende vinyasaene eller forbedre roen din med en grundig introspeksjon.

#CHICCREW

Tips og inspirasjon

UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC