Om PopSockets


Moderne mobiler/nettbrett er ofte glatte og i et format det er vanskelig å håndtere med én hånd. Med PopSockets på mobil og nettbrett blir det enklere å ringe, tekste og surfe uten å måtte bruke to hender. PopSockets gir også et stabilt grep når du skal ta bilder/filme med mobilen.

PopSockets festes bak på mobil eller nettbrett, og når du skal bruke din PopSocket trekker du den ut, så den gir deg et komfortabelt og godt grep. PopSockets kan lett flyttes fra et produkt til et annet. På store nettbrett kan det være praktisk å ha flere PopSockets. PopSockets kan festes til de fleste underlag, også deksler. Produktet sitter godt på de fleste deksler i skinn og silikon, og egner seg godt til bruk på harde plastdeksler eller rett på mobil/nettbrett. Deksler med stoff eller svært ujevn struktur egner seg ikke til bruk med PopSockets. Vi anbefaler at du kjøper et nytt deksel før du bestiller PopSocket!

PopSockets fungerer også som støtte på mobil/nettbrett, slik at du kan ha hendene frie til å gjøre andre ting.

Dersom du har to PopSockets på mobil eller nettbrett, kan ledningen til headset surres rundt disse. På den måten slipper du "floker" på disse ledningene.

Når PopSockets ikke er i bruk, klemmes de flate slik at de ikke er i veien, og ikke tar unødvendig plass i lommer/vesker etc. 

Selv om PopSockets gir deg et usedvanlig godt grep på mobilen, og i mange tilfeller redder deg fra å miste den i bakken, så bør du alltid forsikre deg om at du holder i mobilen i tillegg. Vi tar ikke ansvar for mobiltelefoner som går i bakken, men kan love deg at det vil skje sjeldnere enn om du ikke hadde hatt PopSocket!

Se vårt utvalg i nettbutikken. Vi leverer også skreddersydde PopSockets med logo til din bedrift, merkevare, klubb, korps eller idrettslag. Ta kontakt med oss for å få gode priser på større bestillinger. Send gjerne en mail til post@popsockets.no.