Om Produktene

 PopSockets

 

 

Moderne mobiler/nettbrett er ofte glatte og i et format der det er vanskelig å håndtere med én hånd. Med PopSockets grep på mobil og nettbrett blir det enklere å ringe, tekste og surfe uten å måtte bruke to hender. PopSockets grep gir også et stabilt grep når du skal ta bilder/filme med mobilen.

PopSockets grep festes bak på mobil eller nettbrett, og når den skal brukes trekker du den ut, så den gir deg et komfortabelt og godt grep. PopSockets grep kan lett flyttes fra et produkt til et annet. På store nettbrett kan det være praktisk å ha flere PopSockets grep. PopSockets grep kan festes til de fleste underlag, også deksler. Produktet sitter godt på de fleste deksler i skinn og silikon, og egner seg godt til bruk på harde plastdeksler eller rett på mobil/nettbrett. Deksler med stoff eller svært ujevn struktur egner seg ikke til bruk med PopSockets grep. Vi anbefaler at du kjøper et nytt deksel før du bestiller PopSockets grep!

PopSockets grep fungerer også som støtte på mobil/nettbrett, slik at du kan ha hendene frie til å gjøre andre ting.

Dersom du har to PopSockets grep på mobil eller nettbrett, kan ledningen til headset surres rundt disse. På den måten slipper du "floker" på disse ledningene.

Når PopSockets grep ikke er i bruk, klemmes de flate slik at de ikke er i veien, og ikke tar unødvendig plass i lommer/vesker etc. 

Selv om PopSockets grep gir deg et usedvanlig godt grep på mobilen, og i mange tilfeller redder deg fra å miste den i bakken, så bør du alltid forsikre deg om at du holder i mobilen i tillegg. Vi tar ikke ansvar for mobiltelefoner som går i bakken, men kan love deg at det vil skje sjeldnere enn om du ikke hadde hatt PopSockets grep!

Se vårt utvalg i nettbutikken. Vi leverer også skreddersydde PopSockets grep med logo til din bedrift, merkevare, klubb, korps eller idrettslag. Ta kontakt med oss for å få gode priser på større bestillinger. Send gjerne en mail til post@popsockets.no.


 

PopGrip

 

 

 

En PopGrip er alt av det følgende: Det er et standpunkt. Det er sjanse for deg å vise frem stilen din når du vil, hvor du vil.

PopGrip er heller ikke bare for telefonen din. Du kan også bruke dem på nettbrettet og lesebrett for litt ekstra komfort mens du leser, ser på eller blar gjennom media.

PopSockets produktene er konstruert for å være super klebrige, og de er mest kompatible med glatte, flate overflater.
PopSockets produktene vil ikke holde seg til silikon, svært teksturert overflate og mange myke etuier på markedet. De vil heller ikke holde seg til iphone 11-modeller uten en passende sak.

PopGrips er laget av polykarbonat, TPU og polyuretan og er sammensatt av tre deler:

 • Basen, som er den sirkulære delen som fester seg til telefonen din.
 • Trekkspillet som er det sammenleggbare stykket. 
 • PopTop som er designdelen av PopGripBasen, som er den sirkulære delen som fester seg til telefonen din.
Trekkspillet som er det sammenleggbare stykket.
PopTop som er designdelen av PopGrip.

PopGrips kan settes fast, tas av og settes på plass igjen på overflater et ubegrenset antall ganger. Hvis den klebrige gelen på baksiden av PopGrip blir skitten, bare gi den en rask skylling og la den tørke. Husk at popGrip ikke skal utsettes for luft mer en 15 minutter, ellers vil gelen tørke ut. PopGrips er designet for å utvide og lukkes 12 000 ganger før den tar skade.


 

PopMount

 

 


PopMounts er i utgangspunktet den nest beste tingen til et PopSockets-grep. De gir brukerne en enkel måte å bruke sine PopSockets-grep, håndfrie.

PopSockets Mount kommer i tre varianter:

Bilen og skrivebordet:

 • Omdesignet for å imøtekomme alle PopGrips, med unntak av PopGrip AirPods Holder. Hvis du vil ha mer informasjon om monteringskompatibilitet, kan du gå til PopMount 2-kompatibilitetssiden
 • Unikt design lar ringen rotere. Telefonen kan sees fra flere vinkler i både stående og liggende modus.
 • Kombinert låsehendel og lim gir sikkert sug på de fleste overflater (for eksempel vinduer, dashbord og skrivebord)
 • Innebygd ledningsadministrasjon
 • Hengselet gir et bredt spekter av bevegelser for å gjøre det enkelt å plassere
 • Inkluderer adapter for overflater med ekstra tekstur
 • Holdbar konstruksjon
 • Mål: 75mm B x 65mm i diameter. Kollapset høyde: 59mm. Maksimalt utvidet høyde: 127mm


Ventilfestet

 

 • Omdesignet for å imøtekomme alle PopGrips, med unntak av PopGrip AirPods holder. 
 • Festes til en bilventil uten lim.
 • Festes enkelt inn i horisontale, vertikale og vinklede bilventiler
 • Har store og små spor for optimal passform med de fleste bilventil størrelser
 • Hvis festet virker løst, roterer du tappene 90° for å bruke smalere mellomrom
 • Innebygd ledningsadministrasjon
 • Synlig fra alle vinkler i portrett og liggende modusMulti Surface Mount

 • Omdesignet for å imøtekomme alle PopGrips, uten unntak av PopGrip AirPods holder.
 • Vil du gå handfri? PopSockets multiflate-holderen lar deg feste telefonen til alle vertikale overflater. På den stasjonære sykkelen for treningsunderholdning, kjøkkenskapet for oppskrifter og til og med baderomsspeilet for sminke tutorials.
 • Synlig fra alle vinkler i portrett og liggende modus
 • Multiflate festet er det ultimate tilbehøret for ditt PopSockets grep. Bare sørg for å vente 8 timer med å bruke den etter du har festet den til en overflate

Uansett om du er hjemme eller på farten, har vi festet som passer ditt behov. 

 

 PopSockets Tilbehør


Et isolert erme til favorittdrikken din, og en PopGrip alt kombinert sammen til en! PopThirst fungerer for både varme og kalde drikker, og er designet for å hjelpe deg med å holde et godt håndtak på hva du drikker. PopThirst kan også brukes i stedet for papirhylser når du bestiller kaffe, for å gi forbrukeren en mer miljøvennlig opplevelse.

PopThirst kommer i flere forskjellige varianter, inkludert:

Kopphylse - passer to-go kaffekopper og halvliter glass

Can holder - passer til en standard 12oz boks

Slank - passer drikke som leveres i tynnere bokser

Høy - passer til drikkevarer som kommer i 16 oz eller “tallboy” -bokser

PopTops på alle PopThirst-design kan også byttes, noe som betyr at du kan endre PopTop ut så ofte du vil! Bare lukk grepet flatt, trykk ned og vri 90 grader for å bytte ut toppen. Deretter kan du bytte inn en ny PopTop eller gjøre litt trådløs lading.PopGrip Mirror:

Et PopGrip med innebygd speil er hendig når du trenger litt touch-up, eller hvis du vil snike deg et blikk bak deg. Denne PopGrip har en byttbar topp - bare lukk grepet flatt, trykk ned og vri 90 grader. Deretter kan du bytte inn en ny PopTop eller gjøre litt trådløs lading.