Fremtiden er Plantebasert

Hva er Fremtiden er Plantebasert?


Hva du velger å spise er en av de enkleste og billigste måtene du kan redusere klimagassutslipp på. Matproduksjon systemet er ansvarlig for minst 1/4 av alle klimagassutslipp som bidrar til klimaendringer, og dyrehold er en ledende årsak til avskoging, luftforurensning, forurensning av vann og globalt tap av biologisk mangfold.


Fremtiden er Plantebasert er en flerårig plan lansert i september 2022 som tar sikte på å utnytte plantenes kraft til å takle klimaendringer og ulikhet gjennom produkt- og samfunnsmessig påvirkning.

PlantCore™


Hva er PlantCore™?

PlantCore™ er en serie plantebaserte polymerer laget med maisstivelse, rapsolje og ricinusbønner. PlantCore™ brukes i våre nye deksler så vel som våre grep, noe som gir forbrukerne et bedre alternativ for en bedre planet.

Bedre grep. Bedre planet.

PlantCore™ Grip Spesialtilpass er Her

Vi introduserer PlantCore™ til våre tilpassede Grips. De svarte og hvite trekkspillene på våre tilpassede Grips er nå laget av plantebaserte materialer!

PlantCore™ Grip

Lagd av 1/3 plante-basert materiell for et lavere karbonavtrykk.

PlantCore™ deksler for iPhone 14

Partnerskap


PlantCore™ for Mennesker og Planeten


PopSockets og European Foodbank Federation (FEBA) har gått sammen for å feire plantens kraft og bidra til å gi minimum 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker til familier som står overfor mat-usikkerhet. Handle nå for å støtte samfunn i nød. Se nedenfor for detaljer.

Støtt samfunn i nød

PopSockets har sluttet seg til European Foodbanks Federation (FEBA), for å feire kraften til planter og støtte familier som sliter med å sette mat på bordet.


2€ fra PlantCore™ Grip-kjøpet ditt, hjelper med å gi 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker av høy kvalitet, til lokalsamfunn som ditt eget*.

Læer mer om FEBA

Etablert i 1986 og basert i Brussel, European Food Banks Federation (FEBA) er en Europeisk non profit-organisasjon og arbeider i samarbeid med et nettverk av fullverdige og assosierte medlemmer i 30 europeiske land.


I 2020 gjenvunnet, sorterte, lagret og omfordelte FEBAs medlemmer 860 000 tonn mat til 12,8 millioner sultne mennesker i samarbeidet de har med 48 126 veldedige organisasjoner og takket være profesjonaliteten til 37 016 medarbeidere (hvor 85% er frivillige).

Klimapartnere

Som en del av vår karbon sertifiseringsplan har vi inngått samarbeid med de innovative klimaløsnings leverandørene Farmlink og Climate ReFarm for å tilby en ny og spennende type karbonkreditt for å redusere matavfall, og med selskapet Plants + Perks, som tilbyr fordeler til ansatte og er fokusert på plantebasert helse og velvære. Dette gir PopSockets-ansatte muligheten til å utforske hvordan en mer plantebasert livsstil kan hjelpe dem å leve på en måte som er bedre for både mennesker og planeten.


*Fra 1. april 2021 til og med 30. juni 2023, for hver PlantCore™ Grip-vare blant de tolv eksisterende fargene og tilpassede versjonene som selges i Europa på www.popsockets.eu, www.popsockets.de, www.popsockets.co.uk, www. popsockets.fr, www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se, www.popsockets.no, www.popsockets.dk - vil PopSockets gi 2€ pr. enhet og en minimumsdonasjon på 10.000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker for å støtte Plant Positivity-programmet administrert av European Food Bank Federation (FEBA), en veldedig organisasjon med et oppdrag for å bidra til å redusere matusikkerhet i Europa, gjennom forebygging av matsvinn og oppfordring til solidaritet, ved å støtte og utvikle matbanker i land der de trengs mest.

Sertifiseringer

PopSockets ble Climate Neutral-sertifisert på bedriftsnivå i august 2020 og har mottatt SCS Carbon Neutral-sertifiseringer på produktnivå som dekker 90% av produktene, inkludert PlantCore-grep og deksler.