Den evige positivitetsmaskinen

Å skape en positiv innvirkning på planetens helse og lykke.

Vær bedre

Helt siden gründeren vår oppfant PopGrip ved å lime sammen knapper på baksiden av sin telefon, har vi gjort telefonlivet bedre.

Vi lager grep, fester, lommebøker, etuier og ladere så du kan få bedre grep, chatte bedre, tekste bedre, ta selfie bedre, ta bilder bedre, filme bedre, multitaske bedre og lade bedre.

Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip. Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip.

Vær bedre

Grunnlagt for å gjøre telefonlivet bedre, vi ønsker å gjøre livet bedre.

Vi er på et oppdrag om å forvandle PopSockets til en evig positivitet maskin – et varig globalt merkevare som stadig jobber for å gjøre større innvirkning på planetens helse og lykke.

4 millioner

dollar i donasjoner av kontanter og produkter

99%

av emballasjen vår er laget av resirkulerte og FSC-sertifiserte materialer

1,3 millioner

dollar i startinvesteringer i påvirkning organisasjoner

Gjør verden bedre

Omfavn plantens kraft

Vi ser på planter som sentrale i å øke helsen og gleden til planeten vår.

PopGrip Plant er vår første innsats for å introdusere plantebasert materiale i hele vår produktlinje.

Alle produktene våre er i tråd med vår dyre-velferdspolitikk.

100 % av våre bedrifts sponsede måltider og snacks er plantebaserte

Bedriftsansvar

Her hos Popsockets er målet å videre forsterke planetens og alle dens beboeres helse og velvære. Ved å samarbeide med ideelle organisasjoner er vårt team motivert til kjøre langvarige, positive og sosiale miljømessige endringer, ved å dedikere vår tid til frivillige virkningsfulle prosjekter og jobbe for å gjøre vår forsyningskjede så miljøvennlig som overhodet er mulig. Vårt mål er å minimalisere virkningen våre produkter har på miljøet og dyrene, og maksimere velferden av våre mennesker og andre interessenter. Vi håper også på å mobilisere våre mange millioner av lojale, engasjerte forbrukere, vårt innovative team og vår operative ekspertise for å få denne visjonen til livet.

Rettferdig arbeidskraft for alle

PopSockets holder våre leverandører til de høyeste etiske og menneskerettighets standarder, og vi har iverksatt tiltak for å sikre at det fortsatt har høyeste prioritet. I 2018 ble PopSockets godkjent som et tilknyttet selskap av Fair Labor Association (FLA), en organisasjon som fremmer beste praksis i selskapets ledelse av menneskerettigheter i leverandørkjeden.

Våre folk

Når du går gjennom hovedinngangen vår, er det lett å se at PopSockets ikke er noe gjennomsnittlig firma. Vi har noen flotte produkter vi kan takke for det, men mest av alt kan vi takke folkene våre.


I enkelte selskaper er mangfold bare et tomt ord. Vi ønsker aldri å være slik. Faktisk har vi tatt – og fortsetter å ta – betydelige skritt for å opprettholde en inkluderende arbeidsplass. Noen av disse tiltakene inkluderer aktiv rekruttering av kandidater fra ulike bakgrunner, samarbeid med foreninger for fagfolk med latinamerikansk bakgrunn for å øke søknader fra underrepresenterte grupper, tilby likestilt fødselspermisjon for både mødre og fedre, og fleksible starttider.