Made with PlantCore™

Hva er PlantCore™?

PlantCore™ er en serie plantebaserte polymerer laget med maisstivelse, rapsolje og ricinusbønner. PlantCore™ brukes i våre nye deksler så vel som våre grep, noe som gir forbrukerne et bedre alternativ for en bedre planet.

Bedre grep. Bedre planet.

PlantCore™ Grip Spesialtilpass er Her

Vi introduserer PlantCore™ til våre tilpassede Grips. De svarte og hvite trekkspillene på våre tilpassede Grips er nå laget av plantebaserte materialer!

PlantCore™ Grip

Lagd av 1/3 plante-basert materiell for et lavere karbonavtrykk.

PlantCore™ deksler for iPhone 14

PlantCore™ for Mennesker og Planeten


PopSockets og European Foodbank Federation (FEBA) har gått sammen for å feire plantens kraft og bidra til å gi minimum 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker til familier som står overfor mat-usikkerhet.


Handle nå for å støtte samfunn i nød. Se nedenfor for detaljer.

Støtt samfunn i nød

PopSockets har sluttet seg til European Foodbanks Federation (FEBA), for å feire kraften til planter og støtte familier som sliter med å sette mat på bordet.


2€ fra PlantCore™ Grip-kjøpet ditt, hjelper med å gi 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker av høy kvalitet, til lokalsamfunn som ditt eget.

Læer mer om FEBA

Etablert i 1986 og basert i Brussel, European Food Banks Federation (FEBA) er en Europeisk non profit-organisasjon og arbeider i samarbeid med et nettverk av fullverdige og assosierte medlemmer i 30 europeiske land.


I 2020 gjenvunnet, sorterte, lagret og omfordelte FEBAs medlemmer 860 000 tonn mat til 12,8 millioner sultne mennesker i samarbeidet de har med 48 126 veldedige organisasjoner og takket være profesjonaliteten til 37 016 medarbeidere (hvor 85% er frivillige).

Fra 1. april 2021 til og med 30. juni 2023, for hver PlantCore™ Grip-vare blant de tolv eksisterende fargene og tilpassede versjonene som selges i Europa på www.popsockets.eu, www.popsockets.de, www.popsockets.co.uk, www. popsockets.fr, www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se, www.popsockets.no, www.popsockets.dk - vil PopSockets gi 2€ pr. enhet og en minimumsdonasjon på 10.000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker for å støtte Plant Positivity-programmet administrert av European Food Bank Federation (FEBA), en veldedig organisasjon med et oppdrag for å bidra til å redusere matusikkerhet i Europa, gjennom forebygging av matsvinn og oppfordring til solidaritet, ved å støtte og utvikle matbanker i land der de trengs mest.