Made with PlantCore™

Hva er PlantCore™?

PlantCore™ er en serie plantebaserte polymerer laget med maisstivelse, rapsolje og ricinusbønner. PlantCore™ brukes i våre nye deksler så vel som våre grep, noe som gir forbrukerne et bedre alternativ for en bedre planet.

Bedre grep. Bedre planet.

PlantCore™ Grip Spesialtilpass er Her

Vi introduserer PlantCore™ til våre tilpassede PopGrips. De svarte og hvite trekkspillene på våre tilpassede PopGrips er nå laget av plantebaserte materialer!

PlantCore™ Grip

Lagd av 1/3 plante-basert materiell for et lavere karbonavtrykk.

PlantCore™ deksler for iPhone 14

PlantCore™ for Mennesker og Planeten


PopSockets og European Foodbank Federation (FEBA) har gått sammen for å feire plantens kraft og bidra til å gi minimum 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker til familier som står overfor mat-usikkerhet.


Handle nå for å støtte samfunn i nød. Se nedenfor for detaljer.

Støtt samfunn i nød

PopSockets har sluttet seg til European Foodbanks Federation (FEBA), for å feire kraften til planter og støtte familier som sliter med å sette mat på bordet.


2€ fra PlantCore™ Grip-kjøpet ditt, hjelper med å gi 10 000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker av høy kvalitet, til lokalsamfunn som ditt eget.

Læer mer om FEBA

Etablert i 1986 og basert i Brussel, European Food Banks Federation (FEBA) er en Europeisk non profit-organisasjon og arbeider i samarbeid med et nettverk av fullverdige og assosierte medlemmer i 30 europeiske land.


I 2020 gjenvunnet, sorterte, lagret og omfordelte FEBAs medlemmer 860 000 tonn mat til 12,8 millioner sultne mennesker i samarbeidet de har med 48 126 veldedige organisasjoner og takket være profesjonaliteten til 37 016 medarbeidere (hvor 85% er frivillige).

Plantebasert Mat er Bra for Alle

Hva du velger å spise, er en av de enkleste og minst kostbare måtene du kan redusere klimagassutslippene på.


Matsystemet er ansvarlig for minst 1/4 av alle klimagassutslipp som bidrar til klimaendringer og dyrehold og produksjon er en ledende årsak til avskoging, luftforurensning, vannforringelse og globalt tap av biologisk mangfold.

Plantebasert Mat er Bra for Alle

Plantebaserte dietter er også knyttet til bedre helseresultater - som lavere forekomst av betennelse, kreft og hjertesykdom - men altfor mange mennesker har ikke tilgang til nok frukt og grønnsaker. Ved å samarbeide med FEBA, prøver vi å endre det.

Fra 1. april 2021 til og med 30. juni 2023, for hver PlantCore™ Grip-vare blant de tolv eksisterende fargene og tilpassede versjonene som selges i Europa på www.popsockets.eu, www.popsockets.de, www.popsockets.co.uk, www. popsockets.fr, www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se, www.popsockets.no, www.popsockets.dk - vil PopSockets gi 2€ pr. enhet og en minimumsdonasjon på 10.000 porsjoner fersk frukt og grønnsaker for å støtte Plant Positivity-programmet administrert av European Food Bank Federation (FEBA), en veldedig organisasjon med et oppdrag for å bidra til å redusere matusikkerhet i Europa, gjennom forebygging av matsvinn og oppfordring til solidaritet, ved å støtte og utvikle matbanker i land der de trengs mest.