Bli en

PopSockets Ambassador

Popsockets

Bli med på
#POPCOLLECTIVE


I tillegg til å lage gode produkter for å hjelpe deg med å bruke telefonen bedre, er vi dedikert til å gjøre verden til et bedre sted gjennom vår økende bruk av plantebaserte materialer og ved å direkte støtte miljømessige og sosiale veldedige organisasjoner over hele verden.

As well as making great products to help you phone better, we are dedicated to making the world a better place through our growing use of plant-based materials and by directly supporting environmental and social charities across the globe.

Så enten du er helt ny på PopSockets, om du vil være med å hjelpe med å gjøre verden til et bedre sted, eller om du bare ønsker å prøve noen av våre nyeste produkter og design, ønsker vi at du skal være en del av vår#PopCollective!

Hva er det?


Å bli med i #PopCollective gjør deg til en del av vårt eksklusive PopSockets ambassadør program fellesskap. Det er superraskt og enkelt å bruke, og når du først er med kan du velge morsomme oppdrag å fullføre for en rekke forskjellige belønninger.

Hvem passer det for?


Alle og enhver! Fans av PopSockets-produkter, influenser som er på jakt etter de hotteste designene, innholdsskapere som ser etter spennende kreative utfordringer - vi ønsker alle velkommen til å søke!

Hva innebærer det?


Vi vil at du skal spre ordet og dele din kjærlighet til PopSockets og de fantastiske formålene og veldedige organisasjonene vi støtter på dine sosiale kanaler for å hjelpe oss med å gjøre verden til et bedre sted for alle!

Fordeler


I tillegg til å få tak i noen av de mest ettertraktede PopSockets-designene, gir vi også våre #PopCollective tidlig tilgang til nye produkter, gavekort til bruk på nettstedet, eksklusive "ambassadør" tilbud og til og med kontantbelønninger.


Vi elsker også å dele innholdet ditt på våre nettsider og sosiale kanaler. I fjor sendte vi til og med videoer ambassadørene våre laget på ikoniske London-bygninger, så det er ingen grense for hvor langt innholdet ditt kan gå!

Dette sier våre ambassadører


"Jeg elsker å være PopSockets-ambassadør. Felleskapet er så positivt og støttende!"

Olivia Hucker (Storbritannia)


"Jeg er virkelig beæret over å være en av de få gutta. PopSockets-produktene forandrer virkelig liv. Jeg bruker mine og bytter dem daglig."

Gustav Mustapha (Tyskland)


“Jeg elsker dette felleskapet - det er som en stor familie.”

Roberta Pavone (Italia)


"PopSockets ambassadørprogram blir man hekta på."

Janneke van Grinsven (Nederland)


"Jeg er takknemlig for samarbeidet med PopSockets. Et av få merker som støtter meg som ny innholdsskaper.”

Mégane Hajlaoui (Frankrike)

Slik fungerer det

Søk


Last ned appen fra vennene våre på Brandbassador. Fyll ut en superenkel PopSockets ambassadørsøknad.

Fullfør oppdrag


Hver uke legger vi til spennende nye oppdrag i Brandbassador-appen, som du kan fullføre når som helst.

Belønning


Etter å ha fullført oppdragene, vil du motta belønninger som VIP-poeng, gavekort, utbetalinger og tidlig tilgang til våre nye produkter!

Vi vil ha deg!


Absolutt hvem som helst kan søke om å bli medlem av #PopCollective og bli med i vårt voksende PopSockets ambassadør program fellesskap - vi gleder oss til å møte deg!