Hva er MagSafe og hvordan fungerer det?

Husker du lanseringen av iPhone 12 modellene? Lanseringen hadde stor innvirkning på iPhone brukeropplevelsen da Apple introduserte MagSafe teknologien. Men hva er MagSafe? MagSafe er en smart magnetisk teknologi designet spesielt for iPhone 12, iPhone 13 og iPhone 14 modellene.

 

Fra nå av er iPhones interne lade spoler på baksiden av telefonen fylt med magneter for å sikre at laderen din alltid treffer på riktig sted. Dessuten hjelper NFC antennen din iPhone med å gjenkjenne hvilket tilbehør som brukes.


Hvorfor bør du kjøpe MagSafe tilbehør?

I tillegg til å lade iPhone opptil dobbelt så raskt, kan du også enkelt feste og ta av favoritttilbehøret ditt på baksiden av telefonen. MagSafe magneter kan bare festes til MagSafe kompatibelt tilbehør, så du trenger ikke å bekymre deg for at de forstyrrer andre magnetiske enheter.

 

Sørg for at du bruker et MagSafe kompatibelt telefondeksel for å dra nytte av fordelene med MagSafe tilbehør. Du kan kjenne igjen MagSafe kompatible deksler med en rund sirkel på baksiden av dekselet.

PopSockets MagSafe kompatibelt økosystem

Lett å ta på, lett å ta av Utforsk vårt utvalg av grep, lommebøker, fester og deksler for MagSafe.

PopCase for MagSafe

PopCase for MagSafe kommer med et integrert PopGrip skyv som lar deg bruke telefonen på ulike måter. Skyv grepet til midten for å se din iPhone i landskapsmodus, eller skyv den ned for portrettmodus eller for trådløs lading. 


Du kan også fjerne skyvet fra dekselet for å feste PopGrip for MagSafe eller PopWallet for MagSafe

PopGrip for MagSafe

PopGrip for MagSafe er et uttrekkbart telefongrep som festes på baksiden av ditt MagSafe kompatible telefondeksel uten lim, takket være MagSafe magnetteknologi.Vil du gå for dristige farger og mønstre? Foretrekker du mer beskjedne farger? Eller vil du heller designe din egen for det ultimate personlige preget? Uansett hva du vil, finnes det et MagSafe PopGrip for deg. 


Enten du sender tekstmeldinger med én hånd eller ser på videoer, kan du være sikker på at telefonen din er trygg, sikker og ikke faller ned på gulvet med PopGrip for MagSafe.

PopWallet+ for MagSafe

PopWallet+ for MagSafe er den perfekte løsningen når du vil ha med deg de viktigste kortene dine, men uten å måtte bære rundt på en klumpete lommebok.PopWallet+ for MagSafe har plass til tre kort. Du trenger heller ikke bekymre deg for at magnetene skader dem - inne i dekselet er de beskyttet av et magnetisk skjold.

PopMount for MagSafe

PopMount for MagSafe er den ideelle telefonholderen for alle vinkler, på alle overflater. PopMount for MagSafe festes direkte til MagSafe magnetene. Du kan bruke den med våre MagSafe kompatible PopGrips eller med et MagSafe kompatibelt deksel.

 

Kombiner din MagSafe PopMount med PopGrip for MagSafe eller PopCase for MagSafe.

Tilpass ditt eget MagSafe tilbehør

Ha alltid med deg dine kjære eller beste minner med et tilpasset PopGrip for MagSafe. Mulighetene er uendelige - du kan laste opp ditt eget bilde eller velge fra bildebanken og legge til tekst eller monogram.

MagSafe grep med personlig design

Lag din egen personlige PopGrip for MagSafe

Tilpasset PopWallet+ for MagSafe

Bær kortene dine med stil med en tilpasset kortholder for MagSafe

Lag ditt eget MagSafe deksel

Lag ditt eget unike telefondeksel med et tilpasset MagSafe PopCase

Vårt bestselgende MagSafe tilbehør

FAQ: PopSockets MagSafe kompatibelt tilbehør

På hvilke telefoner kan jeg bruke MagSafe kompatibelt tilbehør?

MagSafe er en magnetteknologi fra Apple. Magnetene er plassert rundt den interne lade spolen til iPhone 12 og nyere modeller. Dette sikrer en enkel og sikker festing av tilbehøret på riktig sted på din iPhone. iPhone oppdager også tilstedeværelsen av MagSafe kompatibelt tilbehør.

Disse iPhone-ene bruker MagSafe teknologi:

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

For å bruke MagSafe teknologien må telefondekselet ditt være MagSafe kompatibelt. Ta en rask titt på PopSockets utvalg av MagSafe kompatible telefondeksler og annet tilbehør.

Hvor sterke er magnetene i PopSockets PopGrip for MagSafe og PopWallet+ for MagSafe?

Veldig sterke. PopGrip for MagSafe og PopWallet+ for MagSafe festes sikkert og tett til din iPhone. De gir maksimalt grep og støtte, noe som gjør det enklere å bruke apper med én hånd og se videoer. Lyst til å lade iPhone trådløst eller bytte mellom PopSockets tilbehør? Du kan ta PopSockets MagSafe tilbehør av og på når du vil.

Hvordan rengjøre din MagSafe PopCase?

Ulike studier har vist at den gjennomsnittlige telefonen, og dens telefondeksel, er mye skitnere enn vi tror, så å holde den ren bør være en normal oppgave.

Rengjør MagSafe PopCase i 10 trinn:

 1. Klikk MagSafe PopCase av telefonen
 2. Løs opp litt mild håndsåpe eller oppvaskmiddel i vann
 3. Ta en svamp, dypp den i vannet og tørk av telefondekselet
 4. Bruk en tannbørste for de mindre tilgjengelige stedene
 5. Vanskelige flekker? Ha litt natron på tannbørsten og skrubb (ikke for hardt) bort flekken
 6. La såpen trekke inn i noen minutter
 7. Vask din MagSafe PopCase ren med en tørr klut
 8. La din PopCase tørke i noen minutter til
 9. I mellomtiden kan du rengjøre iPhone som anbefalt av Apple
 10. Fest MagSafe PopCase tilbake på iPhone